YouTube overvågning

Denne funktion tillader dig at overvåge, hvilken video dit barn ser på sin PC. Den giver dig information såsom videoens navn, kanalens navn og hvornår videoen blev startet. Du kan overvåge videoer, som dit barn har set gennem understøttede browsere på YouTube-hjemmesiden, samt YouTube-videoer indlejret i andre besøgte hjemmesider selv i incognito-tilstand. Rapporten er tilgængelig på Android-enheder.

Gå til Kaspersky Safe Kids for Android Online Hjælp for at få mere information about this feature and how to enable it on an Android device.